Čistilna naprava Active

1,590.00

Primerjaj
Šifra: 3738 Kategorija:

Biološka čistilna naprava  (do 5 p.e.) z mikroprocesorskim krmilnikom, premer 125 cm, višina 108 cm, 53W.

Čistilna naprava je namenjena čiščenju odpadne vode iz gospodinjstev. Namenjena je čiščenju odpadne vode, ki jo proizvedemo doma, v počitniških objektih, vrtcih, šolah, pisarnah ipd.

Varčno membransko puhalo vpihuje okoliški zrak skozi membrano reaktorja v čistilno napravo. Ob prisotnosti raztopljenega kisika mikroorganizmi v čistilni napravi prečistijo odpadno vodo do te mere, da jo je mogoče skozi ponikalnico ali infiltracijsko polje odvesti v podzemno vodo ali pa jo izpustimo direktno v odprti vodotok. Zanesljiva rešitev za čiščenje odpadne vode brez smradu.

Čistilne naprave so tipski proizvod, kar poeni, da so preiskušene na zahtevane lastnosti pri priglašenem organu. Vsaka čistilna naprava ima serijsko številko in nameščeno CE oznako.

Upravljamo jo z mikroprocesorsko krmilno enoto, ki ima prednastavljene programe delovanja. Poleg standardnih programov omogoča tudi režime kot so: vikend hiša, počitnice in non-stop. Tako se izognemo zahtevnemu pretikanju analognih časovnih stikal cenenih čistilnih naprav, ki jih danes najdemo vse več na trgu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilna naprava Active”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja